Makkelijk mealpreppen: pastasalade op 3 manieren

Ideaal om voor te bereiden, dan heb je gelijk lunch voor de hele week.

© Getty Images - Marina Kuttig

pastasalade mealprepping

Variant 1: kip-pesto

Haal 1/3e van de pasta uit de koelkast. Snijd de gerookte kip, 1/3e van de tomaatjes en 1/3e van de avocado in blokjes. Pel het ei.

Meng de pasta met de kip, 1/3e van de zak rucola, tomaatjes, avocado en het ei. Roer er 1-2 eetlepels pesto doorheen.

Variant 2: geitenkaas met walnoten

Haal 1/3e van de pasta uit de koelkast. Snijd de geitenkaas, 1/3e van de tomaatjes en 1/3e van de avocado in blokjes. Klop de geitenkaas met de helft van het bakje ricotta met een vork of elektrische garde luchtig. Pel het ei en hak de walnoten grof.

Meng de pasta met de geitenkaas-ricotta, 1/3e van de zak rucola, tomaatjes, walnoten, avocado en het ei.

Variant 3: zalm met wasabi-ricotta

Haal 1/3e van de pasta uit de koelkast. Snijd de zalm, 1/3e van de tomaatjes en 1/3e van de avocado in blokjes. Klop 1 el wasabi met de helft van het bakje ricotta met een vork of elektrische garde luchtig. Pel het ei en snijd de rode ui fijn.

Meng de pasta met de wasabi-ricotta, 1/3e van de zak rucola, tomaatjes, ui, zalm, avocado en het ei.